Ποιος δεν έχει μεγαλώσει με τις μαρμελάδες της μαμάς; Αυτές που έφτιαχνε μόνη της με αγάπη και μεράκι και μας πρόσφερε κάθε μέρα πριν το σχολείο ή έβαζε σε σπιτικά γλυκά, όπως στην αγαπημένη μας παστα φλόρα; Όλοι έχουμε παρόμοιες αναμνήσεις και μπορεί να τις σκεφτόμαστε πάντα με νοσταλγία, όμως, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, δεν αφήνει σε εμάς σήμερα το περιθώριο για τέτοιες παρασκευές…

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια αποφεύγουμε τις μαρμελάδες καθώς οι σύγχρονες τάσεις της διατροφής έθεσαν περιορισμούς στην κατανάλωση ζάχαρης, για λόγους υγείας αλλά και σωματικής φόρμας. Κι αν σας λέγαμε, ότι δεν χρειάζεται πλέον να στερούμαστε αυτή τη γλυκιά συνήθεια, αφού πλέον κυκλοφορεί μια νέα σειρά μαρμελάδων, που είναι μόνο από 100% φρούτα και χυμό φρούτων, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με υπέροχη γεύση;

Αυτές τις νέες extra μαρμελάδες της Healthy Habits δοκιμάσαμε κι εμείς και ξαναγίναμε φανατικοί μαρμε…lovers, αφού συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε και σήμερα να απολαμβάνουμε τη μαρμελάδα που μας αρέσει χωρίς καμία ενοχή!

Γιατί, η Extra Μαρμελάδα της Healthy Habits παρασκευάζεται μόνο από 100% φρούτα με τη διαδικασία αργού βρασμού σε χαμηλή θερμοκρασία και δένεται με τους χυμούς σταφυλιού και λεμονιού, κρατώντας έτσι τη πλούσια και γλυκιά γεύση των φρούτων. Είναι ιδανική για το πρωινό, για ζαχαροπλαστική, ως σνακ, αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τα προϊόντα της σειράς Extra Μαρμελάδα που βάζει τη μαρμελάδα στη νέα εποχή, κυκλοφορούν στις αγαπημένες γεύσεις φράουλα, βερίκοκο και φρούτα του δάσους.
Και επιπλέον:
• Είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης
• Δεν περιέχουν πηκτίνη, συντηρητικά, γλουτένη και τεχνητά αρώματα χρώματα ή άλλες χρωστικές
• Είναι κατάλληλα για vegan διατροφή

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Δείτε επίσης:

Πού θα αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα στη Νέα Ιωνία

Η Νάντια Μακρυγιάννη σπούδασε οικονομικά, την κέρδισε, όμως, η υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη

5 ατμοσφαιρικά καφέ στο κέντρο της Αθήνας για όλες τις ώρες