Μία νέα συνεργασία εγκαινιάζεται στα νότια της πόλης, με το Βαρούλκο του Λευτέρη Λαζάρου να αποκτά ένα ακόμη πρόσωπο, αυτό του cocktail bar και, μάλιστα, με ένα κορυφαίο του είδους, το Baba Au Rum που έχει βραβευθεί ήδη 2 φορές ως ένα από τα 50 καλύτερα bars του κόσμου.

varoulko

Ο λόγος για το cocktail bar Mary Pickford, που αναμένεται να λειτουργήσει από τις 22 Μαΐου στην ταράτσα του Varoulko Seaside, με τους πελάτες να απολαμβάνουν τα ποτά τους με θέα τη θάλασσα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για τις καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη;

baba-au-rum3-575x383

Το νέο cocktail bar, που δανείζεται το όνομα του από τη μεγάλη Καναδή πρωταγωνίστρια του βωβού κινηματογράφου, για χάρη της οποίας έχει δημιουργηθεί και το ομώνυμο cocktail με βάση το ρούμι από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, θα έχει άρωμα 20’s, με την ομάδα του Θάνου Προυναρούς να ετοιμάζουν cocktail με μεσογειακές αλλά και εξωτικές νότες και με συνταγές εμπνευσμένες από τα 20’s και 30’s. Και επειδή μιλάμε για το alter ego του Varoulko Seaside, δεν θα λείπουν και τα νόστιμα συνοδευτικά, κυρίως με θαλασσινά.