Ένα ολοκαίνουριο concept store άνοιξε πρόσφατα στην Κηφισιά, το La Meat Maison. Συνδυάζει και deli και κάβα και κρεοπωλείο και bar-restaurant. Στα ράφια του φιγουράρουν οι πιο ντελικάτες γεύσεις που υπογράφουν τα i Frati και Fine Foods Collection. Στο κελάρι του θα βρείτε μερικές από τις πιο ευγενείς διεθνείς ετικέτες κρασιών. Στα ενδότερα, θα βρείτε κοπές κρέατος, ενώ στο bar-restaurant μπορείτε να απολαύσετε δημιουργίες που υπογράφει ο head chef Δημήτρης Κατριβέσης.

Εδώ οι meat lovers μπορούν να αγοράσουν αποκλειστικές εισαγωγές όπως τα Umami Olive-Fed Pork και Olive-Fed Wagyu, τα The Black angus από την Ουρουγουάη ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever που φέρουν τη σφραγίδα ποιότητα Label Rouge. Πέρα από αυτές υπάρχουν και άλλες μονιαδικές κοπές, στις οποίες θα σας κατευθύνουν οι υπάλληλοι του μαγαζιού. Πέρα από τα παραπάνω, μπορείτε να προμηθευτείτε από τα ράφια του La Meat Masion καρυκεύματα, ελαιόλαδο και άλλα συνοδευτικά ή έτοιμα φαγητά και κρύες κοπές. Παράλληλα, ο sommelier, Γιάννης Μαντάς και η εκπαιδευμένη ομάδα του, μπορούν να σας κατευθύνουν στο perfect match του κρασιού με τις αγορές σου. Θα βρείτε εκατοντάδες διεθνείς ετικέτες, όπως Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean.

Φέρνοντας τη φιλοσοφία “σου προτείνουμε ότι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ότι σου προτείνουμε” η ανοιχτή κουζίνα αναλαμβάνει να μετατρέψει, κατά τις βραδινές ώρες, την παραπάνω δέσμευση της La Meat Maison σε πράξη. Είναι εδώ που ετοιμάζονται τα μοναδικά πιάτα του head chef Δημήτρη Κατριβέση. Η Olive Fed Wagyu πίτσα ή τα Olive Fed Wagyu burgers, τα Umami tacos και φυσικά η Olive Fed κοπή – πρόταση της εβδομάδας, είναι μερικά μόνο από τα δημιουργικά πιάτα, μαζί με τα δροσιστικά κρασιά αλλά και τα smoοthies (από το επίσης ανοιχτό bar) και τον καφέ Taf που σερβίρονται στην καταπράσινη ζώνη του εστιατορίου του καταστήματος.

info
La Meat Maison Κηφισιά, Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά
Για παραγγελίες και κρατήσεις: 210 8087372, 8085183

 

​​