Τα Βριλήσσια απέκτησαν τους τελευταίους μήνες ένα νέο ιαπωνικό εστιατόριο με industrial αισθητική και ιδιαίτερη έμφαση στο sushi.

Το Kinjo, που στα ιαπωνικά σημαίνει γειτονιά, έρχεται να γίνει το νέο ethnic στέκι των βορείων προαστίων, το οποίο και με βάση τις κριτικές που έχουμε ακούσει από όσους συναδέλφους το δοκίμασαν ήδη, θα συγκεντρώνει στα τραπέζια του κόσμο από κάθε γειτονιά της Αθήνας.

Στο μενού του σεφ Νίκου Πολιτάκου βρίσκουμε τα κλασικά ωμά πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας ή αλλιώς rolls, sashimi και nigiri. Στα κρύα ορεκτικά ξεχωρίζουν επίσης το Sea bass Usuzukuri που είναι λεπτές φέτες λαβράκι με σάλτσα ponzu αρωματισμένη με τρούφα και το Smoked Katsuo ή αλλιώς μαριναρισμένα καπνιστά φιλέτα παλαμίδας. Δίπλα τους και κάποια ζεστά πιάτα, όπως dumplings, σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε σάλτσα tare και ramen. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως και γευστικές εντυπώσεις, θα σας έχουμε μόλις τα δοκιμάσουμε.

info
Κονίτσης 29, πλατεία Αναλήψεως, Βριλήσσια, τηλ. 210 6825208.