Το πρώτο Beefbar στη Σαντορίνη είναι γεγονός και βρίσκεται στο Andronis Arcadia. Το εστιατόριο επιχειρεί ένα ταξίδι γεύσεων σε κοσμοπολίτικες γαστρονομικές εμπειρίες, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Γιώργου Κυρτσαλλίδη.
Το Beefbar Santorini αποτελεί μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία που συναντά κανείς ακριβώς στο σημείο που τέμνονται τρία μαγειρικά μονοπάτια: το εμπνευσμένο από τις πιο δημοφιλείς συνταγές του κόσμου street food, οι υπέροχες κοπές κρέατος που προέρχονται από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα iconic πιάτα – από τα συνοδευτικά μέχρι και τα επιδόρπια.
Σαλάτες Fattoush με πινελιές τυριού Stracciatella, σεβίτσε τόνου με καρύδα, τραγανά τάκος αστακού με satay sauce, και άλλες φρέσκες, ελαφριές επιλογές που ισορροπούν τη ζέστη του ελληνικού καλοκαιριού μας παρασύρουν σε τολμηρά γευστικά μονοπάτια, σε συνδυασμό με τα κρασιά της Σαντορίνης που μπορούμε να γνωρίσουμε όσο βρισκόμαστε στο νησί.
Το Beefbar είναι μια ιδέα που γεννήθηκε στο Μόντε Κάρλο, δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi και αναδεικνύει τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου από το 2005. Έτσι, μέσα από τις glamorous αρχιτεκτονικές γραμμές και το ανατρεπτικό μενού του, το φαγητό γίνεται μια μοναδική εμπειρία.
Το Beefbar Santorini άνοιξε στο iconic Andronis Arcadia και υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες γευστικές εμπειρίες σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον, και όλα αυτά στον οινικό παράδεισο της Σαντορίνης.
Info:
www.andronis.com/hotels
www.beefbar.com/santorini