Αν είσαστε από αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν το γεύμα τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, με ένα πνεύμα μυστικότητας, σαν να βρίσκεστε σε κάποιο κρυφό club για λίγους και καλούς, σας έχουμε την ιδανική πρόταση.
Κάτι πολύ νόστιμο συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στον υπόγειο χώρο κάτω από το ζαχαροπλαστείο Fresh, επί της Λεωφόρου Συγγρού. Ο λόγος για το νέο εστιατόριο The Cellar, με τον ιδιαίτερα κομψό χώρο που τιμά το όνομα του με πολλά ράφια με φιάλες να καλύπτουν τον ένα τοίχο του.
Στην κουζίνα πάλι, βρίσκουμε τον σεφ Μιχάλη Μερζένη -που έχει εμπειρία και από καλό κρέας και από… υπόγεια εστιατόρια, αφού επιμελούνταν το μενού του Dry & Raw by Drakoulis. Στο μενού λοιπόν κυριαρχεί το κρέας, με πιάτα όπως φιλέτο Black Angus και στήθος πάπιας με μαρμελάδα πορτοκάλι-τζίντζερ, χωρίς να λείπουν και κάποιες προτάσεις με θαλασσινά, όπως χτένια με μαρμελάδα jamon. Περισσότερα σύντομα, μόλις το δοκιμάσουμε…
info
Λεωφ. Συγγρού 96, Αθήνα, τηλ. 693 6124030.