Μετά από επιτυχημένη πορεία 4 χρόνων, το Hoocut επεκτείνεται με ένα νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη και πολύ σύντομα με ένα τρίτο στο Περιστέρι, τα οποία θα συμπληρώσουν το flagship κατάστημα της πλ. Αγίας Ειρήνης.

Πλέον, από το Σάββατο 16 Ιουλίου οι φίλοι του Hoocut μπορούν να επισκεφτούν το νέο χώρο στη Νέα Σμύρνη, όπου και εκεί πρωταγωνιστεί το θερμαινόμενο τραπέζι ακριβώς στο κέντρο της κουζίνας, με όλη η διαδικασία παρασκευής γίνεται παρουσία του πελάτη: διαχείριση πρώτης ύλης, κοπές, ψήσιμο του κρέατος.

Η «αληθινή πίτα» ως ένα ισορροπημένο και πλήρες γεύμα, όπως την οραματίσθηκαν στην αρχή του εγχειρήματος οι δημιουργοί της, ξεκίνησε την πορεία της το 2018. Έκτοτε, οι επιχειρηματίες δημιούργησαν παράλληλα ένα παρασκευαστήριο επεξεργασίας κρεάτων με την ονομασία Metameat, το οποίο είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής κρέατος του Hoocut, επιφορτισμένο με τον ποιοτικό έλεγχο της πρώτης ύλης.

Στο μενού, εκτός από τις κλασικές προτάσεις, υπάρχουν πίτες τυλιχτές με βοδινό ή προβατίνα, ανοιχτές πίτες με χοιρινό, κοτόπουλο ή λουκάνικο από μαύρο χοίρο αλλά και vegetarian προτάσεις, όπως πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια, πίτα τυλιχτή με καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά από τις 12.00 έως τις 23.30 και Παρασκευή και Σάββατο έως τη 1:00.

Info
Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, Αθήνα τηλ.: 210 32 400 26 | Ελ. Βενιζέλου 71, Ν. Σμύρνη, τηλ. 210 93 444 57