Το νέο all day bar restaurant της Γλυφάδας ετοιμάζεται να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα, με ένα άκρως εορταστικό μενού που συνδυάζει γη και θάλασσα.
Ο σεφ Κώστας Λώλας λοιπόν, προτείνει για την Παραμονή των Χριστουγέννων βελουτέ σούπα κολοκύθας με νιόκι τρούφας και σαμπαγιόν αμαρέτο, κόκκινες γαρίδες ταρτάρ με αφρό βότκας, χαβιάρι σολομού και τσάι macha και χτένια με πουρέ τοπιναμπούρ, μαύρες τρομπέτες και ξυστή τερίνα φουά γκρα.
Για κυρίως αγριογούρουνο κόντρα με ραβιόλο με γλυκοπατάτα και κάστανο, μανιτάρια ζιρόλ και σάλτσα ζου, ενώ ο επίλογος γράφεται γλυκά με χριστουγεννιάτικο κορμός σοκολάτας με κάστανο, μπρουλέ, αχλάδι και πραλίνα. Από το γιορτινό μενού βέβαια δεν λείπουν και τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες.
Μπορείτε να συνδυάσετε το μενού σας με κάποιο κρασί, από την ενημερωμένη κάβα του Blends, με ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.
info
Φοίβης 19, Γλυφάδα, τηλ. 211 1821711. Κόστος μενού Παραμονής Χριστουγέννων: €69 / άτομο, χωρίς κρασί.