Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Ιωάννα Σταμούλου υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».
Το Οlive Iουνίου βγάζει τα τραπεζάκια του έξω και σερβίρει γεύσεις χωρίς σύνορα.
– Η Ελένη Ψυχούλη παραδίδει απλά μαθήματα έθνικ κουζίνας και μας μαθαίνει
πώς να μαγειρεύουμε κινέζικο, ταϋλανδέζικο, ινδικό και ιαπωνικό φαγητό
στο σπίτι με επιτυχία.
– Η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει πεντανόστιμους μεζέδες που θα συνοδεύσουν
ιδανικά τις παγωμένες μπίρες του καλοκαιριού. Ακόμη, μας δίνει συνταγές
για απολαυστικά ντιπ και αλείματα για το ψωμί, τις σαλάτες και τις
μακαρονάδες, ενώ μαζί με την Ιωάννα φτιάχνουν υπέροχα μαμαδίστικα
ζυμαρικά στο φούρνο.
– Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ξεφουρνίζει πίτσες με ελληνικό ταμπεραμέντο και
υλικά.
– Ο Ηλίας Μαμαλάκης όπως πάντα, ετοιμάζει ένα υπέροχο μενού, ενώ
– Ο Ανδρέας Λαγός σερβίρει κρύα και παγωμένα επιδόρπια και παγωτά που μας ταξιδεύουν σε πελάγη δροσιάς.
Ακόμη, ρεπορτάζ και hot spots για τα νέα προϊόντα, παντοπωλεία κι
εστιατόρια που δοκιμάζουμε και ταξίδι στη γαστρονομία της Αμοργού.
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα εκτάκτως αυτό το Σάββατο!!!
Μην το χάσετε!