Το Οlive Μαρτίου είναι Σαρακοστιανό και πεντανόστιμο!!
Φαγητό στο σπίτι;
* Ο Ηλίας Μαμαλάκης στρώνει καθαροδευτεριάτικο τραπέζι με μοσχιούς, χόρτα
τσιγαριαστά με ταραμά και κανταϊφι νηστίσιμο.
* Η Ιωάννα Σταμούλου ζυμώνει λαγάνα κι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φτιάχνει
χρωματιστές ταραμοσαλάτες.
* Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει με θαλασσινά και φτιάχνει απίθανα τουρσιά με
λαχανικά.
* Η Ελένη Ψυχούλη βάζει στο πιάτο μας χρωματιστές βελουτέ και μας δίνει τα
μυστικά για να τις πετυχαίνουμε πάντα.
* Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει το ρύζι με απρόσμενες συνταγές.
Ακόμη, η ρετσίνα στη μαγειρική και υπέροχα νηστίσιμα γλυκά με ταχίνι η
σοκολάτα.
Φαγητό εκτός;
Η Ελένη Ψυχούλη θα σου συστήσει τα new entries του 2015 για να ξέρεις
“πού θα φας της μόδας”, αλλά θα σε πάει μια βόλτα και στις νοστιμιές του αναγεννημένου Ψυρρή.
Ο Ηλίας Φουντούλης μας ταξιδεύει στα Ζαχοροχώρια και μας δίνει το top 10
των …διανυκτερεύοντων ταχυφαγείων στην Αθήνα.
Όλα αυτά, στο Οlive Μαρτίου!
Πού αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!