Το ολοκαίνουργιο Olive Ιουλίου φέρνει το καλοκαίρι στο πιάτο, με συνταγές για όλα τα γούστα και ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη… Σύρο.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης βλέπει τις πίτες για σουβλάκι αλλιώς και τις μαγειρεύει… χωρίς το σουβλάκι. Φτιάχνει μαζί τους μέχρι και γλυκό!
Ο Ανδρέας Λαγός βρίσκει τη ντομάτα στις δροσιές της και την κάνει κρύα σούπα, smoothie, γλυκό ντοματάκι, μαρμελάδα και ζελέ.
Το έπος του μουσακά! Όπως κι αν τον προτιμάτε, κλασικό, με αγκινάρες, με ρεβίθια, νηστίσιμο ή λιβανέζικο, η Ελένη Ψυχούλη αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να γίνει τέλειος!
Η Ντίνα Νικολάου βάζει στο καλάθι της κεράσια, ροδάκινα, βερίκοκα, καρπούζι, πεπόνι και τα μεταμορφώνει σε απίθανα γλυκίσματα ψυγείου.
Η Ιωάννα Σταμούλου και ο Ανδρέας Λαγός μονομαχούν για το καλύτερο κέικ μπίρας με κρεμμύδια και ντομάτες!
Ακόμη, φτιάχνουμε απίθανες σαλάτες από όλο τον κόσμο, πάμε ταξίδι στις νοστιμιές της Σύρου και βόλτα για ψώνια στη Γλυφάδα. Σας έχουμε και προτάσεις για έξοδο σε εστιατόρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και φοβερές προτάσεις για μπάνιο + φαγητό στις παραλίες της Αττικής.
Που αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!