Η Ελένη Ψυχούλη κάνει την αρχή στο τραπέζι της Λαμπρής με τα προκαταρκτικά του οβελία κι ετοιμάζοντας σαλάτες και ορεκτικά.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βάζει αρνάκι και κατσικάκι στο φούρνο.
Η Ντίνα Νικολάου στρώνει τραπέζι ρουμελιώτικο με γαρδουμπάκια, μαγειρίτσες και χορτόπιτα
Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει κόκκινα πιάτα με παντζάρι, σανγκουίνι και βύσσινα.
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος φτιάχνει κλασσικό και σοκολατένιο γαλακτομπούρεκο.
Ακόμη, ψήνουμε κουλουράκια και τσουρέκια και αξιοποιούμε τα σπασμένα μας αβγά σε σαλάτες, ντιπ κι ορεκτικά…
Κι ο Ηλίας Μαμαλάκης αλλάζει το κλίμα, σερβίροντας ένα ανάλαφρο αποτοξινωτικό μενού με καλομαγειρεμένο λαβράκι, τερίνα τυριών με λαχανικά κι ένα γλυκό με αχλάδια, φράουλες και σιρόπι ακτινίδιο.