Στο Olive Νοεμβρίου μοσχομύρισε φθινόπωρο, με λαχταριστές συνταγές και νόστιμα νέα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ναύπλιο.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης κάνει θαύματα στην κουζίνα με… μπαχάρι και κανέλα!
Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει με κρασί.
Ο Ανδρέας Λαγός βάζει στην κατσαρόλα του σταφίδες και πετιμέζι.
Η Ιωάννα Σταμούλου μαγειρεύει τα ζυμαρικά σε ένα μόνο σκεύος.
Η Ελένη Ψυχούλη μας μαθαίνει την αυθεντική γεύση του Πηλίου.
Ακόμη, δοκιμάζουμε τις καλύτερες μπουγάτσες της Θεσσαλονίκης, πάμε βόλτα στο Ναύπλιο και μαθαίνουμε τα μυστικά του τσίπουρου.
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!