Το Μάρτιο συμπληρώνουμε 110 τεύχη νοστιμιάς και το γιορτάζουμε με ένα επετειακό τεύχος, που στις σελίδες του κλείνει τα 100+10 αγαπημένα μας: εστιατόρια, μαγαζιά, προϊόντα, πιάτα που μας εντυπωσίασαν, τις τελευταίες τάσεις στο φαγητό και το κρασί, αλλά και πολύ νόστιμες συνταγές.
Οι άνθρωποι του Olive λοιπόν, μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε:
Τα πιο “ζουμερά” εστιατόρια, εντός κι εκτός Αθηνών.
Τα καλύτερα μαγαζιά, από τα πιο παραδοσιακά ως τα πιο πρωτοποριακά.
Τα 7 hot trends της γαστρονομίας.
Αλλά και τις 5 τάσεις για το κρασί.
Ακόμα, ψαρεύουμε θαλασσινές συνταγές από όλο τον κόσμο.
Στρώνουμε σαρακοστιανό τραπέζι με λαγάνα κι όλα τα συμπαρομαρτούντα.
Σας γλυκαίνουμε με νηστίσιμα γλυκά.
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!! Εκτάκτως αυτό το Σάββατο.
Μην το χάσετε!