Αυτή την Κυριακή το Οlive Μαρτίου με “τα 100 που αγαπάμε” είναι στο ΘΕΜΑ!
Με το Οlive Μαρτίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, με το ΘΕΜΑ:
ΤΑ 100 ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!
Επιλεγμένα προϊόντα, πρώτες ύλες, παραγωγοί, εστιατόρια & μάγειρες, βιβλία και οι συνταγές της Καθαράς Δευτέρας!
13 καταξιωμένοι γνώστες της μαγειρικής, των πρώτων υλών και της εστίασης καταγράφουν ό,τι τους συναρπάζει αυτή την εποχή. Μια μεγάλη έρευνα του Olive, που συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω από 100 εμπνευσμένες εμπειρίες οι οποίες συνθέτουν το τοπίο της εθνικής μας κουζίνας σήμερα.
Αλίπαστα
Από την Άρτα μέχρι τη Λακωνία και από την Κάλυμνο στη Λέρο, τα ελληνικά αλίπαστα είναι εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς.
Γαλακτοκομικά
Το πρόχειρο γεύμα, το δυναμωτικό, η αδυναμία μας, η υγιεινή επιλογή μας. Προϊόντα που θέλουμε να έχουμε στο ψυγείο μας.
Αλλαντικά
Επιλέξαμε τα καλύτερα από την ελληνική παραγωγή: Σαλάμι, λουκάνικο, καβουρμάς, σουτζούκι, σαλτσίσι, απάκι & νούμπουλο.
Βιολογικά
Τα προϊόντα βιολογικής, αλλά και εκείνα της βιοδυναμικής καλλιέργειας, παράγονται με σεβασμό στη φύση και μας κάνουν λίγο πιο αισιόδοξους για τη διατροφή μας.
Branding -packaging
Αν σας ζητήσουν να φέρετε στον νου σας ένα αγαπημένο προϊόν, το πρώτο που θα σκεφτείτε είναι η συσκευασία και η φίρμα και όχι άδικα.
Eco-καινοτόμα
Η ανάγκη για έναν πιο φιλικό πλανήτη γίνεται έντονη και οι παραγωγοί μας δημιουργούν προϊόντα νέας γενιάς.
Ελαιόλαδο
Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την Ελλάδα, από διαφορετικές ποικιλίες και από παραγωγούς με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον.
Γλυκά
Ελληνικές γλυκές γεύσεις, μεστές, θρεπτικές και δυναμωτικές, με μεγάλη ιστορία.
Κρασιά
Σας προτείνουμε 5 ελληνικές ετικέτες που αγαπάμε.
Ακόμα:
* Η μαγειρική της Καθαράς Δευτέρας από την Εύα Μονοχάρη.
* Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μαγειρεύει τα πιάτα της θαλπωρής.
* Κάνουμε ένα σύντομο αλλά πεντανόστιμο ταξίδι στην κινέζικη κουζίνα!
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!