To Olive Μαΐου φοράει τα ανοιξιάτικα του και σερβίρει νόστιμες συνταγές με εποχικά υλικά, μαζί με ξεχωριστές προτάσεις για αγορές και έξοδο.
Ο Ανδρέας Λαγός γεμίζει το καλάθι του με συνταγές από όλο τον κόσμο και μας πάει πικ νικ!
O Ηλίας Μαμαλάκης μας μαθαίνει τα μυστικά της φέτας, μαγειρεύοντας την νόστιμα κι απλά.
Η Ντίνα Νικολάου μας χορταίνει με δροσερές ρυζοσαλάτες και μας συστήνει και τις καλύτερες βινεγκρέτ.
Η Ελένη Ψυχούλη δεν έχει καρδιά αγκινάρα, αλλά ξέρει όλα τα μυστικά της και την μαγειρεύει μοναδικά.
Επίσης, μαθαίνουμε πώς να διαλέγουμε, να καθαρίζουμε και να φτιάχνουμε τα σπαράγγια.
Η Ντίνα Νικολάου “παντρεύει” τα όσπρια με λαχανικά σε πεντανόστιμα πιάτα.
Μονομαχούμε με φράουλες και σοκολάτα, με απολαυστικά αποτελέσματα.
Και φτιάχνουμε γλυκάκια και κοκτέιλ με την νικήτρια φράουλα!
Επίσης, ρεπορτάζ για τα πιο ξεχωριστά μανάβικα, προτάσεις για φαγητό έξω σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα, οινικές επιλογές για τα ανοιξιάτικα τραπέζια και τα πιο φρέσκα νέα της αγοράς.
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!! Εκτάκτως αυτό το Σάββατο.
Μην το χάσετε!