Το Olive Ιουνίου υποδέχεται το καλοκαίρι με ξεχωριστές προτάσεις και υπέροχες συνταγές που μας βάζουν για τα καλά στο ψητό!
Η Ελένη Ψυχούλη μας μαθαίνει τα τα μυστικά του τέλειου μπάρμπεκιου και δίνει απολαυστικές συνταγές.
Η Ντίνα Νικολάου πάλι, μαγειρεύει χωρίς φωτιά, γιατί μπορούμε κι έτσι!
Ο Ανδρέας Λαγός μετράει το καλοκαίρι με παγωτά, σορμπέ και σεμιφρέντο, σπιτικά και λαχταριστά.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης ψήνει στο χαρτί, γιατί είναι εύκολο και νόστιμο.
Ακόμη, μονομαχούμε για τα μάτια της πιο νόστιμης μακαρονάδας,
απολαμβάνουμε το χαλούμι με 3 νόστιμους τρόπους
και στρώνουμε τραπέζι με κυριακάτικο brunch και ανατολίτικο touch!
Επίσης, προτάσεις για φαγητό έξω σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οινικές επιλογές για τα καλοκαιρινά τραπέζια, ταξίδι στη Μήλο και τα πιο φρέσκα νέα της αγοράς.
Πού αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!