Το νέο βιβλίο μαγειρικής «Όχι πια γλουτένη, μαμά» της Θέμιδος Καρδιόλακα, το πρώτο ελληνικό βιβλίο με συνταγές αποκλειστικά χωρίς γλουτένη, περιλαμβάνει 63 συνταγές, για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.
Από λαχταριστά πρωινά (pancakes, κρέπες, muffins κ.ά.) μέχρι αγαπημένα απογευματινά σνακ (cookies, κέικ, brownies, κ.ά). Και από υγεινά κυρίως γεύματα (παστίτσιο με κινόα, γεμιστά με φαγόπυρο, πατατοσαλάτα με φακές, κ.ά.) μέχρι όλα τα αγαπημένα φαγητά για πάρτι των παιδιών (πιροσκί, πίτσα, τυροπιτάκια, τούρτα, κ.ά.). Είτε ξεκινάτε τώρα να μαγειρεύετε χωρίς γλουτένη είτε μαγειρεύετε χωρίς γλουτένη εδώ και χρόνια, αυτό το βιβλίο θα ικανοποιήσει όλες σας τις ορέξεις για «απαγορευμένα» φαγητά και θα γίνει ο απαραίτητος σύντροφός σας στην κουζίνα.
Η έκδοση επίσης περιλαμβάνει πληροφορίες για την κοιλιοκάκη, τη νόσο που απαγορεύει διά βίου την κατανάλωση γλουτένης, από την παιδίατρο γαστρεντερολόγο-ηπατολόγο Δρα Αίγλη Ζέλλου (Διευθύντρια στο Παιδογαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου «Παίδων Μητέρα» και επιστημονική συνεργάτιδα της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη.
info
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας (www.minoas.gr). Τιμή: 17 ευρώ.