Πόσο επηρεάζει το ζώδιό μας τη γευστική μας παλέτα; Είναι η αδυναμία μας στα γλυκά ή στα αλμυρά συνδεδεμένη με το ζώδιο, τη Σελήνη ή/και τον ωροσκόπο μας; Οι απαντήσεις στο νέο βιβλίο “Η γεύση των ζωδίων”, της Χριστίνας Θεοχάρη.
Η γεύση των ζωδίων, είναι ένα ξεχωριστό βιβλίο που συνδυάζει τη μαγειρική με την αστρολογία. Πρωτότυπες και ψαγμένες συνταγές, tips για το τι προτιμάει ή πώς συμπεριφέρεται στην κουζίνα κάθε ζώδιο, χρήσιμες πληροφορίες για τα πιο αγαπημένα και ωφέλιμα βότανα και μπαχαρικά και πολλά άλλα θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των άστρων και της γεύσης!
Άλλωστε, αν σκεφτούμε πως το ζώδιό μας καθορίζει σε αδρές γραμμές την προσωπικότητά μας και τη συμβατότητά μας με τους άλλους, τότε δεν θα μπορούσε να καθορίζει και τις γευστικές μας προτιμήσεις; Το βιβλίο προλογίζει η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου.
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Χριστίνα Δ. Θεοχάρη έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Εργάζεται ως υπεύθυνη εκδόσεων, καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και μεταφράστρια από το 2000. Έχει συνεργαστεί με δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς φορείς όπως οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Ε.Μ.Π., το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης κ.ά. Εξειδικεύεται σε κείμενα αρχαιολογικά, ιστορικά και κοινωνικών επιστημών. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη μαγειρική και την αστρολογία.
info
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.