Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου το Zinglee, υποδέχεται το Κτήμα Τσέλεπου σε μια βραδιά που συνδυάζει απολαυστικά τους εκλεκτούς οίνους της Πελοποννήσου και εξαιρετικές γεύσεις.
Ένα εκλεπτυσμένο μενού 5 πιάτων με γοητευτικό κοσμοπολίτικο χρώμα που αναδεικνύει τη γεύση και την ανώτερη ποιότητα των κρασιών. «Πλοηγός» σε αυτήν την απολαυστική μύηση θα είναι η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη.
Το Κτήμα Τσέλεπου βρίσκεται στη Μαντινεία Αρκαδίας και το οινοποιείο του, πλήρως ενταγμένο στο περιβάλλον και το οικοσύστημα της περιοχής περιβάλλεται από 300 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα. Η παραγωγή φθάνει πλέον τις 350.000 φιάλες ετησίως και το Κτήμα Τσέλεπου είναι από τους γνωστούς παραγωγούς και εξαγωγείς του ελληνικού κρασιού. Διαθέτει αμπελώνες στην Μαντινεία και στη Νεμέα ενώ το κρασί Τσέλεπος Σαντορίνη είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την οικογένεια Χρυσούπου διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες120 στρεμμάτων στο νησί.
Μενού
info
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι. Τηλ :21 0360 8591. Τιμη: 35€/άτομο. Ώρα έναρξης: 20:30 zinglee.gr