Μία ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη, στην πλέον φημισμένη ποικιλία Merlot, διοργανώνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου, το εστιατόριο STEAK ALIVE, στον Κορυδαλλό.
Το Merlot, παράφραση του merle, που στα γαλλικά σημαίνει μικρό μαυροπούλι, πληθωρικό και εξωστρεφές, με χρώμα που ποικίλλει από μέτριο μέχρι βαθύ ρουμπινί, έχει μια μοναδική ικανότητα να παίζει με τις αισθήσεις. Τρία κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και ένα κοκτέιλ με βάση την ποικιλία Merlot, θα συνοδέψουν αρμονικά τις δημιουργίες του σεφ Γιώργου Λαΐδη, σε ένα wine paired menu που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή τη βραδιά.
Tο μενού της βραδιάς
Μοσχαρίσιο carpaccio, brown butter
PORTES 2017, DOMAINE SKOURAS, Ελλάδα
Κροκέτα Ουράς Μόσχου/Πουρές Καρότο/Ιπποφαές
JEAN PIERRE MOUEIX BORDEAUX, Γαλλία
Κότσι αρνιού, μελιτζάνα, τηγανητό κρεμμύδι
ESTATE SERIES, VINA ERRAZURIZ, Χιλή
Millefeuille bitter
SAN FANCISCO SANGAREE, κοκτέιλ βασισμένο σε Merlot και bourbon
info
Κρήτης 23 και Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 4952000. 21/3. Ώρα εκδήλωσης: 19.00. Τιμή 30€/άτομο