Μπορεί το αποκριάτικο πάρτι του Fridays™ Κολωνακίου να είναι θεσμός, αλλά φέτος όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Γιατί αυτή τη χρονιά το party δεν θα είναι μόνο αποκριάτικο, αλλά παράλληλα και Anti-Valentine’s, με σκοπό να εκπληρωθούν οι πιο τολμηρές φαντασιώσεις όλων. Συνένοχοι στην… αμαρτία, το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι Havana Club, αλλά και η αγαπημένη σοκολάτα Crunch, που υπόσχεται να πραγματοποιήσει κάθε φαντασίωση με το motto “CrunchYour Fantasies”.

TGIF Coktails

Το party θα αρχίσει με τους Salsa Sinners να δίνουν το πιο αμαρτωλό live τους, να ξεσηκώνουν τα πλήθη και να γεμίζουν το χώρο με latin vibes! Οι καλεσμένοι, με dress code “Sins & Fantasies” θα χορεύουν αισθησιακά και θα φλερτάρουν αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και αχαλίνωτες τις φαντασιώσεις τους. Στη μπάρα, οι Bartender θα φτιάχνουν με γρήγορους ρυθμούς και δεξιοτεχνία τα αγαπημένα σας cocktails με ρούμι Havana Club, τα οποία θα απολαμβάλετε με 5€ και ένα συλλεκτικό δώρο, αλλά και τα limited edition αποκριάτικα cocktails, εμπνευσμένα από αγαπημένους stars του Hollywood, όπως το Marilyn Monroe με Havana Club Añejo 3 Años, βιολέτα και σπιτικό σιρόπι earl grey.

MARILYN2

Ραντεβού, λοιπόν, στο Κολωνάκι, την Παρασκευή 16/02 μετά τις 22:00, με κέφι, διάθεση για τις πιο ανατρεπτικές και hot καταστάσεις!

info
Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι, Τηλ. 210 7227721