Μια ξεχωριστή βραδιά wine pairing έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στο Vezené. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά προγραμματισμένη εκδήλωση της ενέργειας Spin the Bottle Dinner. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Άρη Βεζενέ συνθέτει ένα μενού πέντε σταδίων για να αγκαλιάσει και να αποθεώσει τις χαρισματικές ετικέτες των οινοποιείων Torbreck της Αυστραλίας και Escarpment της Νέας Ζηλανδίας.

Στο νέο αυτό dinner, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Sacha Timaeus, υπεύθυνος για την παρουσία των οινοποιείων σε όλο τον κόσμο, ενώ θα δοκιμαστούν λαμπερές ετικέτες μεταξύ των οποίων το RunRig από το Torbreck και το Te Rehua Pinot Noir από το Escarpment. Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει ετοιμάσει πιάτα που θα συνοδεύσουν με τον κατάλληλο τρόπο τις λαμπερές ετικέτες, στοχεύοντας να προσφέρουν στον κόσμο μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Γι’ αυτό άλλωστε κάθε στάδιο ακολουθεί την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené, με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια, τη φρεσκάδα των πιο ιδιαίτερων πρώτων υλών και τη διαχείρισή τους με σκοπό την απόλυτη απόλαυση.

Το οινοποιείο Torbreck που βρίσκεται στην Barossa Valley είναι ένα από τα 100 οινοποιεία στον κόσμο που έχει ξεχωρίσει ο καταξιωμένος κριτικός οίνου Robert Parker στις αξιολογήσεις του. Παράλληλα, το Escarpment στη Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στο Martinborough – ένα μικρό χωριό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον κόσμο του Pinot Noir, της ποικιλίας που βασιλεύει στην άγριας και μαγικής ομορφιάς περιοχής αυτής του πλανήτη.

info
Vezené Athens, Βρασίδα 11, Αθήνα.
Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95/ άτομο
Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr & τηλ. 210 7232002