Ο δικός μας Ηλίας Μαμαλάκης αναλαμβάνει ρόλο εισηγητή σε μια επιπλέον ενότητα σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει η Gastronomy Essentials με κεντρικό θέμα το κρασί και το τυρί.
Η εμφάνιση-έκπληξη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου, τη δεύτερη μέρα του προγράμματος «Μοντέρνα ελληνική δημιουργική κουζίνα σε buffet & a la carte», στην οποία εισηγητής είναι ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης.
Η ενότητα με τίτλο «όταν το κρασί συνάντησε το τυρί και το μέλι» θα είναι μια σύμπραξη του σεφ και των 2 ομιλητών-έκπληξη, του Ηλία Μαμαλάκη και του οινολόγου Άγγελου Ιατρίδη, που σε μία τρίωρη παρουσίαση θα αναλύσουν στους συμμετέχοντες τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών τυριών καθώς και τους τρόπους για να τα συνδυάσουν αποτελεσματικά με το ανάλογο κρασί και μέλι.
info
4 Φεβρουαρίου, Εγκαταστάσεις ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Κουζίνα Επιδείξεων – Πατησίων 125 – 7ος όροφος – Αθήνα
http://cucina.gr/seminar.php?id=20141121291&lan=1