H αγαπημένη μας σεφ και συνεργάτιδα του Olive, Ντίνα Νικολάου μοιράζεται τα μικρά της νόστιμα μυστικά με όσους αγαπούν το φαγητό στα σεμινάρια που διοργανώνει στον τρίτο όροφο του πολυχώρου ελληνικής γαστρονομίας Yoleni’s στο Κολωνάκι.

Με σήμα κατατεθέν την απίστευτη μεταδοτικότητά της, η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει με τους συμμετέχοντες στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του σαν μια όμορφη παρέα.

dina-nikolaou-seminaria-1

Με έμφαση στην ελληνική μαγειρική αλλά, κυρίως, τα τοπικά προϊόντα οργανώνει «γευστικά ταξίδια» συστήνοντας στους συμμετέχοντες μοναδικά προϊόντα μικρών παραγωγών και κρασιά. Το «παρών» στα θεματικά αφιερώματα δίνουν και προσκεκλημένοι φίλοι της γεύσης, ανάμεσά τους Έλληνες και Γάλλοι σεφ, γευσιγνώστες, δημοσιογράφοι γεύσης, εστιάτορες κ.ά που μοιράζονται τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους. Επιπρόσθετα, στο προσεχές πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται θεματικά αφιερώματα, όπως ολοκληρωμένες προτάσεις μενού για ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά και ειδικά διαμορφωμένα μαθήματα μαγειρικής για γονείς και μικρά παιδιά.

dina-nikolaou-pavlova

Μερικά από τα λαχταριστά πιάτα και γλυκά που έχει ετοιμάσει η σεφ είναι το ροζ ριζότο με παντζάρι και παλαιωμένη γραβιέρα, ο γύρος κοτόπουλο με διάφορα ανατολίτικα μπαχάρια, δύο πάβλοβες, μία με κρέμα και γλυκό πορτοκάλι και μία με κόκκινα φρούτα και μάντολες, οι μοσχοβολιστοί κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης με την παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας Χρυσανθίδη και πολλά άλλα τέτοια νόστιμα που στη συνέχεια οι συμμετέχοντες δοκίμασαν όλοι μαζί πίνοντας επιλεγμένα κρασιά σαν μια μεγάλη παρέα σε ένα φιλικό κάλεσμα.

info
Σόλωνος 9, Κολωνάκι,
Δηλώσεις συμμετοχής: www.yolenis.com, τηλ: 212 22 23 622.

Δείτε επίσης

Το πρώτο Olive Oil Bar στην Ελλάδα είναι γεγονός!
Yolenis-Φάρμα Μπράλου: Μια ελληνική υπερπαραγωγή στο Κολωνάκι

Το άρθρο της εβδομάδας