Το Winter Garden City Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μάς καλωσορίζει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη σε αυθεντικές μουσικές βραδιές με live νότες jazz και όπερας. Μια ευχάριστη ανάπαυλα από την καθημερινότητα στην καρδιά της Αθήνας.

Κάθε Τετάρτη λοιπόν, ένα ταλαντούχο μουσικό τρίο σας ταξιδεύει με τις νότες του πιο διάσημου είδους μουσικής στον κόσμο, της Jazz. Η Μελίνα Παξινού στο σαξόφωνο, ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο και ο Πέτρος Καρπαθάκης στο πιάνο σας υποδέχονται με Jazz διάθεση και χρωματίζουν ρυθμικά τις βραδιές του Winter Garden.

Απόλυτα εναρμονισμένες με την κλασική αίσθηση του ιστορικού ξενοδοχείου και με το μαγευτικό περιβάλλον του lounge του, οι «Βραδιές Όπερας στο Winter Garden» συνεχίζουν να κρατούν συντροφιά στους επισκέπτες του κάθε Πέμπτη και αυτό το χειμώνα. Η σοπράνο Κάτια Πάσχου και ο τενόρος Γιώργος Νάστος ερμηνεύουν για το μήνα Νοέμβριο τις διάσημες άριες της αξεπέραστης Μαρίας Κάλλας ενώ τον Δεκέμβριο το ρεπερτόριο θα μπει σε εορταστικό κλίμα με χριστουγεννιάτικα ακούσματα.

info
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, grandebretagne.gr
Jazzy Nights κάθε Τετάρτη από τις 20.00-23.00: από τις 9 Οκτωβρίου και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2019
Opera Nights κάθε Πέμπτη από τις 20:00-23:00: από τις 7 Νοεμβρίου και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2019

Δείτε επίσης
Shrimp and More στο GB Roof Garden