Δυναμική ήταν η παρουσία της ΓΙΩΤΗΣ στην ANUGA 2019 – στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η ΓΙΩΤΗΣ υποδέχθηκε στο περίπτερό της πλήθος επισκεπτών, δίνοντας έμφαση στην προβολή της νέας της σειράς έτοιμων μιγμάτων ΓΙΩΤΗΣ «1· 2· Bake!». Επιπλέον, άλλες κατηγορίες που προβλήθηκαν είναι η σειρά Sweet & Balance, οι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, τα προϊόντα ΗΕΜΟ και Caotonic, η σειρά Τούρτες – Γλυκά, αλλά και τα επιδόρπια Στιγμιαίας παρασκευής ΓΙΩΤΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συμμετοχή της ΓΙΩΤΗΣ στην έκθεση έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της σε υπάρχουσες και νέες αγορές. Σημαντικό είναι το γεγονός, πως η εξαγωγική δραστηριότητα της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε αυξάνεται κάθε χρόνο, καλύπτοντας περισσότερους από 25 προορισμούς και στις πέντε ηπείρους. Στόχος της εταιρείας με αυτές τις δραστηριότητες είναι η λειτουργική τελειότητα και η στενή σχέση με τους καταναλωτές κάτι, που επιτυγχάνεται και με την προσαρμογή των προϊόντων της στις διατροφικές και καταναλωτικές συνήθειες κάθε χώρας.

Aνακαλύψτε περισσότερα στο www.jotis.gr