Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η ζωή μου όλη», που εστιάζουν στη ζωή πετυχημένων ανθρώπων από όλους τους κλάδους και πραγματοποιούνται σε επιμέλεια Θανάση Θ. Νιάρχου, παρουσιάζεται, την ερχόμενη Δευτέρα, η ζωή του σεφ και επιχειρηματία Λευτέρη Λαζάρου.

Varoulko-LLazarou-open-kitchen

Ο Λευτέρης Λαζάρου 3 γενιές Πειραιώτης, γιος καραβομάγειρα έκανε δίπλα στον πατέρα του τα πρώτα του βήματα στις κουζίνες των καραβιών. Μαζί του αγάπησε τη θάλασσα, τα ταξίδια και τη μαγειρική. Από νεαρή ηλικία ταξίδευε, γνωρίζοντας γεύσεις από διάφορες κουζίνες του κόσμου. Το 1987 δημιούργησε το “Βαρούλκο”, που φέτος κλείνει 30 χρόνια και είναι το πρώτο εστιατόριο με Έλληνα σεφ που κατέκτησε αστέρι Michelin.

info
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 19.00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32, τηλ. 2104143307, 2104143310.