Το Yoleni’s Greek Gastronomy Center θα φιλοξενήσει επιλεγμένα τοπικά προϊόντα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας, από 20 και πλέον επιλεγμένους παραγωγούς, που θα βρίσκονται στον πολυχώρο για 14 ημέρες.
Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Gastronomy and Wine Tourism, για την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της Καλαμάτας και του γαστρονομικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής. Από την Τετάρτη 19 Ιουνίου έως την Τετάρτη 3 Ιουλίου λοιπόν οι επισκέπτες του πολυχώρου θα γνωρίσουν τους δημιουργούς χαρακτηριστικών προϊόντων της περιοχής δοκιμάζοντάς τα μέσα από καθημερινές γευσιγνωσίες και οινογνωσίες.
info
Σόλωνος 9, Κολωνάκι, Αθήνα, τηλ. 212 2223600.