Το διεθνές event Whisky Live διοργανώνεται και τον φετινό Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας τους λάτρεις του ουίσκι στο Makedonia Palace.

Στο ετήσιο ταξίδι του σε περισσότερες από 45 μητροπόλεις σε όλο τον κόσμο, το Whisky Live έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 27 Νοεμβρίου, διοργανώνοντας μια μοναδική βραδιά Luxury Sampling, γεμάτη εκπλήξεις. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από εξαιρετικά single malts, βραβευμένα ουίσκι, ειδικές εμφιαλώσεις, σπάνιες «Old ‘n Rare» ετικέτες και premium labels που δεν εισάγονται ακόμη στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, μοναδικές γευστικές δημιουργίες από κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, ειδικά επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικός Irish “taf” coffee θα συνοδεύουν το ουίσκι, αναδεικνύοντας τις κρυφές πτυχές κάθε ετικέτας.

Όποιος όμως αναζητά την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, τα περιορισμένης διαθεσιμότητας Exclusive εισιτήρια προσφέρουν μια πρόσθετη παλέτα από περισσότερες από 20 ιδιαίτερες εκδόσεις premium ουίσκι, με την ακριβότερη να ξεπερνά τα 480€. Ενώ, όσοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για το ουίσκι και την ιστορία του, μπορούν να επισκεφθούν το Old ‘n Rare corner, για να δουν 4 σπάνιες ετικέτες που δημιουργήθηκαν «the old way» και τις οποίες επέλεξαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση οι διεθνούς φήμης Σκωτσέζοι ειδήμονες Simon Roser και Franchi Ferla. Και αν το εισιτήριό σας είναι Exclusive, μπορείτε και να τις δοκιμάσετε. Τέλος, μια εξαιρετική ποικιλία από labels διατίθεται στο Shop, για να αγοράσετε ουίσκι για το σπίτι ή για δώρα μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.

info
27/11 Whisky Live Thessaloniki, Makedonia Palace, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη.
Διάρκεια: 18:00-23:00. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μέσω του www.viva.gr