Οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου σε μια συνάντηση κορυφής. Στις 14 Απριλίου οργανώνεται η πρώτη Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας για Εστιατόρια και Μπαρ και έχουν ξεκινήσει ήδη οι κρατήσεις.

Πώς θα βρείτε νέο εργοδότη; Πώς θα διαλέξετε τον καλύτερο επαγγελματία για το εστιατόριο σας; Η Workathlon, η πλατφόρμα που φέρνει κοντά τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και φιλοξενίας, οργανώνει στις 14 Απριλίου την πρώτη Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας για Εστιατόρια και Μπαρ εγκαινιάζοντας ένα θεσμό που αναμένεται να γίνει συνήθεια.

Και η αλήθεια είναι ότι η αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου και εργοδότη είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τις λειτουργίες μιας επιχείρησης όσο και για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας ενός εργαζομένου. Η Workathlon προσφέρει και στις δύο πλευρές την ευκαιρία για μια συνάντηση κορυφής επιλέγοντας μοναδικούς εργοδότες για αυτήν την ημέρα καριέρας.

Με άλλα λόγια, η Ημέρα Καριέρας θα είναι extra exclusive με επιλεγμένο αριθμό top εστιατορίων και μπαρ να διεκδικούν το ενδιαφέρον των πιο αξιόλογων υποψηφίων. Μάγειρες, σερβιτόροι, bartenders και hostesses από κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν online τον επόμενο εργοδότη τους.

Χάρη στο λογισμικό της Workathlon, επιλεγμένα κορυφαία εστιατόρια και μπαρ της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ταλαντούχους επαγγελματίες χωρίς σύνορα και περιορισμούς και να εξασφαλίσουν όλο το απαραίτητο προσωπικό τους σε ένα μόνο 24ωρο! Οι εργοδότες θα μπορέσουν να “συναντήσουν” τους επόμενους συνεργάτες τους, να κάνουν συνεντεύξεις και να ανταλλάξουν πληροφορίες σε ένα online περιβάλλον, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκονται.

Ραντεβού 14 Απριλίου στην πρώτη Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας για Εστιατόρια και Μπαρ!

info:

Οι εργοδότες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν εγγραφή δωρεάν εδώ και μάθουν σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης:

Τι θα σερβίρουν τα εστιατόρια μετά την πανδημία;

Γερμανία: Τέλος Ιουνίου ανεβάζουν ρολά τα εστιατόρια

Εστιατόρια-πύργοι στην Ιταλία: Τα σχέδια για την εστίαση του μέλλοντος