Ένα διαφορετικό σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 16 Μαρτίου. Το «The Business of Food» αφορά την επιχειρηματικότητα γύρω από τον κλάδο των τροφίμων, του φαγητού και όχι μόνο ενώ παρέχεται δωρεάν από το μη κερδοσκοπικό φορέα Wise Greece.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο στοχεύει να μυήσει τους εκπαιδευόμενους στα βασικά εργαλεία επιχειρηματικότητας αλλά και σε έξυπνες τεχνικές, ώστε να γίνουν πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές καθοδηγούν τους συμμετέχοντες στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό, ενώ επιτυχημένοι παραγωγοί, chef και επιχειρηματίες θα μοιραστούν μαζί τους τα μυστικά της επιτυχίας τους!

Και πιο συγκεκριμένα στο σεμινάριο θα εμβαθύνουμε στα εξής θέματα:
– Πώς να δημιουργήσει κάποιος τη δική του σειρά προϊόντων, να καταρτίσει ένα βασικό επιχειρηματικό πλάνο και να αναζητήσει το κατάλληλο δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
– Πώς να μετατρέψει κάποιος τις δημιουργικές του ιδέες σε εργαλεία marketing, προσέχοντας ταυτόχρονα τη συσκευασία των προιόντων αλλά και τι ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής.
– Πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει τις δικές του διαφημιστικές καμπάνιες, δημιουργώντας πρωτότυπο υλικό, στοχεύοντας να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Το σεμινάριο υλοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό Φορέα Wise Greece στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

info
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαδικτυακού σεμιναρίου: Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 17:00-20:00.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3L6FUQf
Για περισσότερες πληροφορίες: www.wisegreece.com / info@wisegreece.com /213 0276559

Δείτε επίσης:
Ανοιχτό κάλεσμα αλληλεγγύης της Wise Greece για μικρούς παραγωγούς

The Business of Food: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους παραγωγούς

Οι 10 επιπτώσεις της πανδημίας στην καταναλωτική συμπεριφορά