Η μη κερδοσκοπική Wise Greece, που από το 2013 βοηθά τους μικρούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδίασε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δωρεάν συμμετοχή για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παραγωγή τροφίμων.

Το πρόγραμμα “The Business of Food” απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μαγειρική και το να πειραματίζονται με νέες γεύσεις, οι οποίοι θα ήθελαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον τομέα των τροφίμων ή να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Συγκεκριμένα, φοιτητές όλης της Ελλάδας, άνεργες γυναίκες της Αθήνας ή της επαρχίας, άνδρες και γυναίκες άνω των 50 που σκέπτονται να κάνουν στροφή στο επάγγελμά τους, αλλά και μέλη γυναικείων συνεταιρισμών είναι οι βασικοί ωφελούμενοι του προγράμματος.

Μέσα από τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2021 διαδικτυακά, αλλά και με φυσική παρουσία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας και θα ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Θα μάθουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά προϊόντων και θα εμπνευστούν από ιστορίες των διάσημων Chef που θα φιλοξενηθούν στα σεμινάρια. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά επιτυχημένους παραγωγούς τροφίμων από όλη την Ελλάδα, που εξάγουν ήδη τα προϊόντα τους, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους αλλά και έμπειρους ομιλητές και εκπαιδευτές, που θα τους καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και της παραγωγής τροφίμων.

Σημειώνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα εκπαιδευτικό kit με τα «εργαλεία» που θα χρειαστούν για τα σεμινάρια.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και εγγραφές: https://www.wisegreece.com/nea/eea
Για περισσότερες πληροφορίες: www.wisegreece.com / info@wisegreece.com / 213 0276559

Δείτε επίσης:

5 ζεστά τσάγια με τζίντζερ

10 tips για να λειτουργεί η κουζίνα σας άψογα, σαν εστιατορίου

Παλαιωμένο βαλσαμικό ξίδι: Επένδυση στη γεύση