To Athens Bar Show επιστρέφει έναν χρόνο μετά την αναγκαστική απουσία εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας.

Με μόττο «Ώρα να τα πούμε από κοντά» στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2021 η Τεχνόπολη θα μεταμορφωθεί στη μεγαλύτερη πανελλαδικά εκπαιδευτική έκθεση- θεσμό των επαγγελματιών της bar και spirit σκηνής. Ιδιοκτήτες bar, bartenders, εισαγωγείς, εταιρείες ποτών, παραγωγοί, διανομείς, f&b managers και όσοι ανήκουν στον κλάδο περιμένουν περισσότερο από ποτέ την φετινή διοργάνωση, η οποία πυροδοτεί και διαμορφώνει όλες τις καίριες εξελίξεις της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας ποτών μετά την covid εποχή.

Σχετικά με την έκθεση
Πάνω από 40 εταιρείες – εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, που ξεπερνούν τις 500 διαφορετικές ετικέτες και ανήκουν σε μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες spirits. Ανάμεσά τους οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αρκετές νέες αφίξεις και παραγωγές, που κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους μέσα από το Athens Bar Show, να γνωρίσουν καλύτερα πολλά αξιόλογα τοπικά brands και να εντοπίσουν πολλές αναγνωρίσιμες φιάλες, αμπαλαρισμένες με νέα concept.

Οι εκθέτες, όπως σε κάθε Athens Bar Show είναι παραγωγοί, εισαγωγείς, διανομείς, αλλά και ιδιοκτήτες εταιρειών με αξεσουάρ, εργαλεία, εξοπλισμό και βιβλία, με τους οποίους ο επαγγελματίας επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συνευρεθεί σε ένα χώρο και να αλληλεπιδράσει, να ενημερωθεί και σε πολλές περιπτώσεις να δοκιμάσει και να πάρει μέρος σε ξεχωριστές γευσιγνωσίες και pairings. Τα stage των σεμιναρίων φιλοξενούν μερικούς από τους καλύτερους, αναγνωρισμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου Έλληνες και ξένους, bartenders, επιχειρηματίες, ερευνητές, επιστήμονες, master blenders, παραγωγούς, που έρχονται από όλες τις μητροπόλεις των spirits, με προγραμματισμένες ομιλίες και masterclasses, που εκτός των άλλων δίνουν έμφαση στα νέα δεδομένα και στις καινούργιες προκλήσεις, που έφερε η πανδημία, προσφέροντας ιδέες και λύσεις.

Όσον αφορά τα οργανωμένα σεμινάρια ξεπερνούν τα 60 και περιστρέφονται γύρω από τον σημερινό παλμό της βιομηχανίας, την επικαιρότητα, τα νέα trends εγχώρια και παγκόσμια, τις καθολικές ανερχόμενες τάσεις, τις νεοσύστατες ανάγκες, τις ελκυστικές καινοτομίες, τις ενδιαφέρουσες νέες τεχνικές ή πρακτικές, τους αποδοτικότερους τρόπους διαχείρισης, προβολής και οργάνωσης ενός bar, τις νέες ευκαιρίες ή προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία, τις προτάσεις επιβίωσης για τα μαγαζιά, μέχρι πληροφορίες για την ψυχική και σωματική ανανέωση και εγκύμναση πίσω από την μπάρα. Όλο αυτό το πρωτότυπο υλικό, οι ανταλλαγές απόψεων σε θέματα που απασχολούν τον κάθε επαγγελματία είναι συγκεντρωμένα και updated.

info
Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 με ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr

Για τα εισιτήρια:
H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας.
Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. Επιτρέπει την είσοδο και τις δύο ημέρες της έκθεσης.
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και είναι υποχρεωτική η επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κλπ).
facebook: www.facebook.com/AthensBarShow/

Δείτε επίσης:
Πήγαμε στο Athens Coffee Festival

Πήγαμε στο Vegan Life Festival: Όσα είδαμε και γευτήκαμε

Crudo @ Vegan Life Festival: Γνωρίσαμε το νέο vegan snack bar του Βιολογικού Χωριού!