Ο Σεπτέμβρης ξεκινά δυναμικά στο Atlantica Imperial Resort στα Κολύμπια της Ρόδου με ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με το όνομα Taste Greece. Σε συνεργασία με τους φημισμένους σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και Παναγιώτη Τζιουρτζούμη το ξενοδοχειακό συγκρότημα μας υπόσχεται δύο ιδιαίτερες βραδιές όπου η γαστρονομία θα μεταμορφωθεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσης.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Ειδικότερα, στις 16 Σεπτέμβρη, στο εστιατόριο Blue Fine Dining, ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin του εστιατορίου CTC θα ετοιμάσει ένα μενού με τη δική του φιλοσοφία. Από την άλλη μεριά, στις 23 του μήνα, ο Παναγιώτης Τζιουρτζιούμης, ο Head of Culinary-New Concepts της Temes και menu development του εστιατορίου Μπαρμπούνι, θα μας ταξιδέψει σε αυθεντικές, ελληνικές γεύσεις.


Παναγιώτης Τζιουρτζούμης

Κι αυτές οι βραδιές θα είναι μόνο η αρχή μιας ιστορίας γεύσεων από όλη την Ελλάδα, που θα φιλοξενηθούν στα βραβευμένα εστιατόρια tτου συγκροτήματος Mylos και Blue Bay Fine Dining.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Atlantica Imperial Resort στο τηλέφωνο 22410 57000 ή μέσω email στο restaurants_imperial@atlanticahotels.com.