Το Kiku Next Generation στο Ψυχικό αποκαλύπτει στο κοινό του το καινούριο του πρόσωπο εγκαινιάζοντας ένα διεθνές φεστιβάλ στο πλαίσιο του οποίου ο Δημήτρης Κατριβέσης και μια σειρά από παγκοσμίως διακεκριμένους σεφ θα δημιουργήσουν από κοινού μοναδικά μενού 8 πιάτων.

4

Δυτικές και ασιατικές avant garde γεύσεις και αισθητική ενώνονται στην κουζίνα του Kiku που εν όψει του “Chefs Battle Royal”, όπως λέγεται το εν λόγω φεστιβάλ που διοργανώνει, θα φιλοξενήσει στην κουζίνα του σεφ από Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη και Μονακό ενώνοντας τη γαστρονομική τους ταυτότητα με αυτή του Έλληνα σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

6

Το κάθε “mixed experienced menu” περιλαμβάνει 8 συνολικά πιάτα, 4 από τον guest chef και 4 από τον executive chef του Kiku. Το φεστιβάλ εγκαινιάζει ο Ιάπωνας Taiji Maruyama, πρώην executive chef του Nobu, που το 2009 βραβεύτηκε ως τρίτος καλύτερος sushi chef στον κόσμο στον διαγωνισμό sushi samurai awards, τα oscars του sushi.

Ακολουθεί και δεύτερος κύκλος με νέες αφίξεις αφίξεις διακεκριμένων σεφ των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου.

Οι σεφ του 1ου κύκλου
Taiji Maruyama (10/02/2016) – εστιατόριο Kiru, Λονδίνο
Aθηναγόρας Κωστάκος (24/02/2016) – Bill & Coo, Μύκονος
Filip Langhoff (10/03/2016) – εστιατόριο ASK, Φιλανδία (1* Michelin)
Akrame Benallal (29/03/2016) – εστιατόριο Akrame, Παρίσι (2* Michelin)

info
Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, τηλ.: 210 6776759