Στις 25 Δεκεμβρίου το Papillon γιορτάζει διπλά, αφού εκτός από τη μέρα των Χριστουγέννων έχει και τα πρώτα του γενέθλια κλείνοντας έναν χρόνο λειτουργίας του!

Το μαγαζί που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Μηνά Κοσμίδη και κατάφερε να ξεχωρίσει ακόμα και σε σημαντικούς διαγωνισμούς -μπήκε στη λίστα των βρετανικών FX Awards για το κομψό design και την world – class αισθητική του, αλλά και στη λίστα με τα 10 καλύτερα στέκια για καφέ στην Ευρώπη από το ταξιδιωτικό περιοδικό Venue Report- έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τις γιορτές.

Ξεκινώντας την παραμονή των Χριστουγένων στις 24/12, δημιουργεί μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις με live jazz μπάντα σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του resident Dj. Για το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, ο Head Chef Γιάννης Μαρκαδάκης, έχει σχεδιάσει ένα εορταστικό μενού παρουσιάζοντας πιάτα εμπνευσμένα που υπόσχονται να συναρπάσουν όποιον τα δοκιμάσει.

Όσο για τη νέα χρονιά, το Papillon μας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τα θεματικά events του που τόσο μας άρεσαν. Έτσι, τα “Papillon Afternoon stories” θα εξελίσσονται καθημερινά από τις 16.30-19.30. Είναι η ώρα του “Aperitivo” και μετά το γραφείο η ώρα που απολαμβάνουμε με φίλους ένα ποτήρι κρασί, ένα ωραίο Prosecco ή το αγαπημένο μας κοκτέιλ, συνοδεία γευστικών finger food και antipasti.
Κάθε Τετάρτη, το άκρως πρωτοποριακό και ξεχωριστό ελληνικό duo band Jazz Τhe 2 με τους Μιχάλη Ζέη & Νάγια Δούκα, συνεχίζει να μαγεύει και να ταξιδεύει τους θαμώνες του Papillon, στην εποχή της Jazz & Blues μουσικής, ερμηνεύοντας live γνωστές επιτυχίες από τους κορυφαίους του είδους, όπως Frank Sinatra, Nina Simone, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Michael Buble, Amy Winehouse κ.α.

Γενικά το Papillon είναι ένα μέρος στο οποίο περνάς όμορφα κάθε ώρα της ημέρας, είτε το επιλέξεις πρωί για καφέ και πρωϊνό, είτε για φαγητό ή ποτό και ελαφρύ τσιμπολόγημα με ξεχωριστά πιάτα μέχρι αργά το βράδυ. Επιπλέον, αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για τις Κυριακές τόσο για μεσημεριανό όσο και για πρωινό μέχρι αργά, καθώς αυτό σερβίρεται μέχρι τις 15.30.
Ανάμεσα στα must πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις, τα διαφορετικά «νιόκι μπολονέζ» από κιμά wagu, η αυθεντική «κοτολέτα μιλανέζ» και τα σιγομαγειρεμένα «μάγουλα» με μπύρα και μέλι.

info
Λεωφόρος Κηφισίας 242 & Σολωμού 1, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6744441, www.papillonbistrot.com