Ένας πρότυπος πολυχώρος με ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, που θα θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960, ετοιμάζεται από τη Yoleni’s στη Σόλωνος.

Το φιλόδοξο πλάνο των εμπνευστών του πρωτοπόρου ελληνικού ηλεκτρονικού delicatessen είναι ακόμα υπό κατασκευή, όμως η πρώτη γεύση που πήραμε από το «Yoleni’s flagship conceptstore» είναι ενδεικτική του τι πρόκειται να μάς παρουσιάσουν επίσημα προς στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν όλα θα είναι έτοιμα.

Yoleni's-Flagsip-Store-g

Στο πολυόροφο κτίριο, συνολικής έκτασης 2.500τ.μ. που βρίσκεται στη Σόλωνος, ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται γνωστά και καταξιωμένα brands του χώρου των τροφίμων.

Yoleni's-Flagsip-Store-a

Πιο αναλυτικά, στο -1 επίπεδο, θα δημιουργηθεί παντοπωλείο με περίπου 2.000 κωδικούς ελληνικών προϊόντων, αλλαντικά και τυριά αλλά και γωνιά με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά. Στο ισόγειο, θα βρίσκεται ο χώρος ελαφράς εστίασης, όπου θα μπορείς να δοκιμάσεις την περίφημη Θρακιώτικη πίτα που θα παρασκευάζεται μπροστά σου σε μόλις 4 λεπτά καθώς και φρεσκοψημένο τσουρέκι που θα ξεφουρνίζουν κάθε 30 λεπτά. Φρέσκες σαλάτες, εποχικές σούπες, γλυκές και αρμυρές λιχουδιές, παγωτά, ζεστά και κρύα σάντουιτς, καφέ και αναψυκτικά, κελάρι με 230 επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών καθώς και 20 ετικέτες ελληνικής μικρο- ζυθοποιίας είναι μερικά μόνο από τα όσα θα ανακαλύψεις στα επίπεδα του πολυχώρου ενώ το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που θα γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις ελληνικές γεύσεις και τα προϊόντα που θα προσφέρονται στο κατάστημα, θα είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε κατατοπίσει πλήρως.

Yoleni's-Flagsip-Store-c

Στον 1ο όροφο θα βρίσκεται ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος κοπής κρεάτων όπου ο πελάτης θα μπορεί να δοκιμάζει επί τόπου κρέατα ειδικής και μη κοπής ενώ το επόμενο επίπεδο θα φιλοξενεί έναν παιδότοπο όπου τα παιδιά θα ψυχαγωγούνται και θα απασχολούνται δημιουργικά. Στον 3ο όροφο θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασία με γνωστούς σεφ ενώ ο πολυμορφικός χώρος εκδηλώσεων στον 4ο όροφο θα φιλοξενεί κάθε είδους εκδηλώσεις των παραγωγών και συνεργατών της Yoleni’s και όχι μόνο.

Yoleni's-Flagsip-Store-b

Το «Yoleni’s flagship conceptstore» φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή αφού τα επόμενα μεθοδικά βήματα ανάπτυξης της εταιρείας αφορούν σε επέκταση μέσω σημείων λιανικής πώλησης αλλά και άνοιγμα σε νέες αγορές όπως οι Η.Π.Α.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον λοιπόν!

info
www.yolenis.com
Σόλωνος 9, Κολωνάκι