Η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa επιστράτευσε τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Alexander Herrmann, για να δημιουργήσει ένα νέο παιδικό μενού, το οποίο θα σερβίρεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Το μενού, το οποίο περιλαμβάνει πιάτα, όπως πουτίνγκα ρυζιού σε σχήμα ποντικού με σμέουρα για αφτιά και «πόδια δράκου» (λουκάνικα σερβιρισμένα με ξινολάχανο και πουρέ πατάτας), είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουλίου για όλα τα παιδιά κάτω των 12.

Για να βεβαιωθεί ότι τα πιάτα θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των παιδιών, τα παρουσίασε σε ένα πάνελ… αυστηρών κριτών, ηλικίας 4-9! Τα παιδιά ψήφισαν τα αγαπημένα τους πιάτα και τα δημοφιλέστερα εντάχθηκαν στο μενού. «Απλά θέλουμε τα παιδιά να είναι χαρούμενα εκεί πάνω», είπε ο Herrmann. «Και αυτό περιλαμβάνει και το καλό φαγητό στην πτήση», πρόσθεσε. Ο σεφ, καθώς είναι πατέρας δύο παιδιών, πιστεύει πως θα πρέπει να μάθουμε στα νήπια να απολαμβάνουν το υγιεινό φαγητό καλής ποιότητας από πολύ μικρή ηλικία. «Για να βεβαιωθούμε ότι τα γεύματα είναι μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, χρησιμοποιήθηκαν μόνο λιπαρά καλής ποιότητας, όπως ελαιόλαδο, και μάλιστα σε περιορισμένη ποσότητα».

Δείτε επίσης
Μενού 32 αστεριών Michelin από γαλλική αεροπορική εταιρεία