Πολλές εκπλήξεις μας επιφυλάσσει για το προσεχές Φθινόπωρο το εστιατόριο Όμικρον, που ετοιμάζεται να ανακαινισθεί πλήρως, συστήνοντας μας μάλιστα και δύο νέους χώρους την επόμενη σεζόν.

Karpuzi salad

Για την ακρίβεια, ετοιμάζουν το fine dining Όμικρον καθώς και μια taqueria με έμφαση στα ισπανικά tapas και στους ελληνικούς μεζέδες και τα δύο με την υπογραφή του σεφ Μίλτου Αρμένη. Για να είναι όλα έτοιμα δε για τη νέα σεζόν, στα μέσα Ιουλίου το εστιατόριο θα κλείσει και θα ανοίξει ξανά στα μέσα Σεπτέμβρη.

Στα νέα σχέδια του ομίλου Καστελόριζο εντάσσεται η ενίσχυση της fine dining οπτικής για το Όμικρον και η δημιουργία ενός νέου εστιατόριου. Ο χώρος με την επιλογή κατάλληλων αρχιτεκτονικών υλικών και ενός νέου εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης, θα φιλοξενεί δύο εστιατόρια.

Corfu

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου πάντως, μπορείτε να απολαύσετε στο Όμικρον το καλοκαιρινό μενού του Μίλτου Αρμένη, που περιλαμβάνει ενδιαφέροντα πιάτα όπως ισπανικό γκασπάτσο με χωριάτικη σαλάτα και μους φέτας, κρητική σαλάτα με καρπούζι, φέτα, κόκκινο κρεμμύδι και δυόσμο σε ιδιαίτερη παρουσίαση ως κύβος του Ρούμπικ, χταπόδι καρπάτσο με πέρλες βαλσαμικού και αγουρίδας με λάδι τρούφας, ποντιακό κους κους με σάλτσα ντομάτας και σουπιά σε κενό αέρος και ριζότο σαν γεμιστά. Δίπλα τους κερκυραϊκές συνταγές, με μια πιο σύγχρονη ματιά, όπως μπουρδέτο με τσιπούρα και πανακότα φέτας, τσιγαρέλι με χόρτα και καλαμάρι, ντάμπλινγκ παστιτσάδας κοκόρου και κρέμα γραβιέρας και μοσχαρίσιο σοφρίτο με υφές πατάτας.