Λόγω της αιφνίδιας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διεξαγωγή του υπαίθριου γαστρονομικού φεστιβάλ Taste of Athens θα λάβει χώρα από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 2 Οκτωβρίου (σε διπλές τετράωρες ενότητες 12.00-16.00 και 18.30-22.30).

Δεδομένης της παραπάνω μετάθεσης για λόγους ανωτέρας βίας, σχετικά με τη διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων  σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες οι διοργανωτές επισήμαναν ότι το πρόγραμμα του «Taste of Athens» θα διεξαχθεί κανονικά στις νέες ημερομηνίες, με τα εστιατόρια, τους σεφ και τους καλεσμένους του φεστιβάλ, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Η νέα ανακοίνωση από τους διοργανωτές: «Βάσει της τελευταίας αναλυτικής μετεωρολογικής ενημέρωσης που λαμβάνουμε και με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της παρατεταμένης φύσης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατόπιν και συνεννόησης με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διεξαγωγή της υπαίθριας εκδήλωσης Taste of Athens για το Σάββατο, 29/09 αναβάλλεται οριστικά και θα διεξαχθεί κανονικά βάσει προγράμματος από την Κυριακή 30/09 έως την Τρίτη 2.10.2018 (σε διπλές τετράωρες ενότητες 12.00-16.00 και 18.30-22.30). Δεδομένης της ως άνω αναβολής για λόγους ανωτέρας βίας, είναι σε εξέλιξη επι μέρους επικοινωνίες για τη διευθέτηση όλων των θεμάτων που αφορούν τη συμμετοχή σας στις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της εκδήλωσης και φυσικά παραμένουμε στη διάθεση σας για πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις. Εκ μέρους της διοργάνωσης, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες και εκτελούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από όλα εμπλεκόμενα μέρη για να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες και να ανταποκριθούμε στο έπακρον στις απαιτήσεις και προσδοκίες σας. Με εκτίμηση, Μανώλης Ψαρρός».

Οι διοργανωτές, στην πρώτη ανακοίνωσης αλλαγής των ημερομηνιών του φεστιβάλ ανέφερανεπίσης ότι υπάρχει επίσης η δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου σας. Η ακύρωση γίνεται με τους εξής τρόπους: Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα θα πρέπει να γίνει αίτηση ακύρωσης στο support@viva.gr και τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα στην εν λόγω κάρτα. Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με μετρητά από κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να αιτηθούν ακύρωση στο events@toposophy.com, όπου θα αναγράφουν: κωδικό παραγγελίας, ΙΒΑΝ, τράπεζα, δικαιούχο για να τους γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο events@toposophy.com