Το COOK at HOME, δημιούργημα της βιομηχανίας τροφίμων Provil, δημιούργησε μία μοναδική σειρά σαλτσών για να μαγειρεύουμε αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας στην κατσαρόλα, στο τηγάνι και στον φούρνο, χωρίς το άγχος του προγραμματισμού και τη φασαρία της προετοιμασίας μέσα στην κουζίνα.

Οι σάλτσες COOK at HOME συγκεντρώνουν μέσα σε ένα μπουκαλάκι όλα τα υλικά που χρειαζόμαστε στις σωστές αναλογίες για να απολαμβάνουμε νόστιμο φαγητό στο καθημερινό μας τραπέζι. Κάθε συσκευασία COOK at HOME περιέχει φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας –με μοναδικούς συνδυασμούς μυρωδικών, βοτάνων και μπαχαρικών–, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

Η ανάδειξή του από τους Έλληνες καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς 2024» (με βάση την ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα) γέμισε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση τους ανθρώπους του COOK at HOME, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και ενισχύοντας την αισιοδοξία τους για το μέλλον. Τα προϊόντα COOK at HOME είναι διαθέσιμα στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς επίσης σε καταστήματα mini market, κρεοπωλεία και επιλεγμένα καταστήματα delicatessen.

Η Provil είναι ελληνική εταιρεία που παράγει βοηθητικές ύλες για τη βιομηχανία τροφίμων, τη μαζική εστίαση, τη λιανική κρέατος και για την αγορά του Retail. Αυτή την περίοδο υλοποιεί μία διπλή επένδυση συνολικού ύψους 9 εκατ. ευρώ, η οποία αφορά στην επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων με δύο νέες γραμμές παραγωγής, καθώς και στη δημιουργία ενός σύγχρονου Logistics Center και ενός πρωτοποριακού τμήματος σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων (R&D).

Περισσότερα στο https://cookathome.gr/