Ο Στέλιος Παρλιάρος ξεκινά το podcast «Ιστορίες Κυριακής» στο pod.gr. Σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενεί κι έναν διαφορετικό καλεσμένο, με πρώτο τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Συγκεκριμένα, τι γλυκά έτρωγε ο Στέλιος Παρλιάρος, όταν ήταν παιδί, στην Κωνσταντινούπολη;
Τι γνώμη έχει για τα κόλλυβα που σέρβιρε κάποτε, ως επιδόρπιο, ο Σταύρος Θεοδωράκης στο «Αλάτσι»; Γιατί κατέρρευσε η πρώτη τούρτα γάμου που έκανε; Προτιμά τη ζάχαρη ή το πετιμέζι; Ποιες είναι οι πηγές της έμπνευσής του και τι του έμαθαν τα ταξίδια;
Όλα τα ερωτήματα έχουν την απάντησή τους στο νέο podcast του pod.gr «Ιστορίες Κυριακής» με τον Στέλιο Παρλιάρο. Ο εθνικός μας ζαχαροπλάστης έρχεται με γλυκά μυστικά, που άλλα τρώγονται και άλλα όχι, στις «Ιστορίες Κυριακής» και μ΄ένα διαφορετικό φιλοξενούμενο κάθε φορά. Πρώτος του καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Δείτε επίσης:
Ανδρέας Λαγός: Μάγειρας όπως… μάγος
Αριστοτέλης Μέγκουλας (Pomo d’Oro): Κορφιάτικη κουζίνα
Chef’s table: Νίκος Θωμάς (Simul gastronomic situ)