Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή υποδέχεται τη χειμερινή σεζόν με γεύσεις δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Το γευστικό προφίλ των νέων πιάτων του εστιατορίου έχει διαμορφωθεί βασιζόμενο στη φιλοσοφία της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας δίνοντας μια ενδιαφέρουσα διάσταση στην ελληνική πρώτη ύλη με προσεγμένους συνδυασμούς υλικών. Οι προτάσεις του σεφ έχουν την υπογραφή Ελλήνων παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας με υλικά όπως άγρια χόρτα Μεσσηνίας, κοπανιστή Τήνου, άγρια μανιτάρια Ηπείρου, μοσχαρίσια μπριζόλα από την φάρμα Μπράλου κ.ά να δίνουν το «παρών» στον κατάλογο. Θα σάς πούμε περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.
info
Λεβίδου 13, Κηφισιά, τηλ: 210 8011170
Δείτε επίσης
Ραντεβού στο Μουσείο για καφέ η φαγητό