Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα τόσο θρεπτικό φρούτο όσο οι μπανάνες, που μας εξασφαλίζουν ενέργεια για όλη την ημέρα.

Η Chiquita, θέλοντας να αναδείξει τη σημασία του πρωινού γεύματος, έχει ετοιμάσει έναν διαγωνισμό με τον τίτλο «Φτιάχνουμε Πρωινό». Στόχος της δράσης αυτής είναι να τονιστούν τα οφέλη της μπανάνας, ενός φρούτου πλούσιου σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, που βοηθά πολλαπλώς τον οργανισμό μας.

Οι μπανάνες, άλλωστε αποτελούν ένα από τα αγαπημένα φρούτα μας, που μπορούμε να βρούμε παντού όλες τις εποχές του χρόνου. Θεωρούνται ίσως το απόλυτο σνακ για τον τον δρόμο, για το γραφείο αλλά και ένα πολύ θρεπτικό συνοδευτικό για το πρωινό.

Ο διαγωνισμός «τρέχει» από τις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά και εύκολα βήματα. Πρώτα να αγοράσετε τουλάχιστον 1 κιλό μπανάνες Chiquita από το σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια να καταχωρήσετε την απόδειξη αγοράς στον ιστότοπο www.chiquita.gr/breakfast. Κάθε βδομάδα, η Chiquita θα χαρίζει μια συλλεκτική, Limited edition, φρυγανιέρα Chiquita σε 10 τυχερούς συμμετέχοντες! Παράλληλα, έχει συμπεριλάβει στο website της πολλές γευστικές και υγιεινές συνταγές για πρωινό, που θα μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι βελτιώνοντας τις διατροφικές τους συνήθειες.

Δείτε επίσης:
Μπανάνα: το φρούτο της καρδιάς μας (+3 απρόσμενες συνταγές)

Κέικ Κολιμπρί από την Τζαμάικα, με ελαιόλαδο, μπανάνα και μπαχαρικά!

Vegan fish and chips; Ναι! Και μάλιστα από ανθό μπανάνας!