Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναγνωρίστηκε ως μία από τις «MOST SUSTAINABLE COMPANIES in Greece 2024», ξεχωρίζοντας για τις επιδόσεις της στη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα. Αυτή η διάκριση αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην αειφορία και τον διαρκή εκσυγχρονισμό.

Για περισσότερα από πενήντα χρόνια, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποτελεί πρότυπο υπεύθυνης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στον αγροδιατροφικό τομέα. Με σταθερή προσήλωση στην καινοτομία και την αειφορία, αντιμετωπίζει δυναμικά τις σύγχρονες προκλήσεις, ενισχύοντας και εκσυγχρονίζοντας το εγχώριο επιχειρηματικό τοπίο.

Η Κατερίνα Μακρίδου-Ωραιοπούλου, ESG & Corporate Communication Director της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δήλωσε: «Η ένταξή μας στη λίστα των “The Most Sustainable Companies in Greece” επισφραγίζει την αφοσίωσή μας στη βιωσιμότητα. Αυτή η βράβευση έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη αξιολόγησή μας από τον οργανισμό EcoVadis με τη βαθμίδα Platinum, κατατάσσοντάς μας στο 1% των αξιολογούμενων εταιρειών παγκοσμίως. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους μας και την κοινωνία, ενώ παράλληλα υλοποιούμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας.»

Η επιχειρησιακή λειτουργία της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ χαρακτηρίζεται από μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης. Η εταιρεία ακολουθεί τα ESG κριτήρια με αίσθημα ευθύνης, επιδιώκοντας ένα βιώσιμο μέλλον και λαμβάνοντας αναγνώριση από έγκριτους φορείς, όπως το QualityNet Foundation.

info
www.barbastathis.com