Το βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin εστιατόριο «Eleven Madison Park», στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε εν μέσω πανδημίας να φτιάχνει στην κουζίνα του γεύματα αποκλειστικά για το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους έχουν ανάγκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Humm (@danielhumm) στις

Ειδικότερα, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ReThink, που αξιοποιεί όσα τρόφιμα περισσεύουν από καταστήματα και τα εστιατόρια, ετοιμάζουν φαγητά για όσους πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού. Την ανακοίνωση έκανε ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου Daniel Humm σε ανάρτηση του στο Instagram, δηλώνοντας ότι θέλει να κάνει κάτι για να φωτίσουν αυτές οι μαύρες μέρες που διανύουμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Humm (@danielhumm) στις

Σε συνέντευξη του στους New York Times (www.nytimes.com), ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος και η ομάδα του ετοιμάζουν καθημερινά περί τα 1.000 γεύματα, ελπίζοντας να καταφέρουν να αυξήσουν την ποσότητα σε 3.000 γεύματα τη μέρα. Στη συνέχεια, αυτά διατίθενται στο νοσηλευτικό προσωπικό της Νέας Υόρκης, καθώς και σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη.

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός- ΗΠΑ: Δωρεές από celebrities σε οργανισμούς σίτισης

Κορωνοϊός – Βέλγιο: Σεφ έκλεισε το εστιατόριό της και μαγειρεύει για εργαζόμενους σε νοσοκομείο

Κορωνοϊός: Δωρεάν φαγητό σε γιατρούς και νοσηλευτές στην Ισπανία