Το ότι ο κορωνοϊός θα έφερνε και έλλειψη στην κέτσαπ, ποιος το περίμενε!

Συγκεκριμένα, οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε κέτσαπ, λόγω της πανδημίας, καθώς ο κορωνοϊός φαίνεται πως οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για τα μικρά φακελάκια με κέτσαπ.

Η γνωστή εταιρεία κέτσαπ -Heinz- σχολιάζοντας το γεγονός, σημείωσε ότι η αύξηση της ζήτησης αυτής οφείλεται στις συνεχώς αυξανόμενες τάσεις για φαγητά ντελίβερι. Τα πακετάκια με τη σάλτσα κέτσαπ συχνά συνοδεύουν τις παραγγελίες παράδοσης και έχουν αντικαταστήσει αποτελεσματικά τα μπουκάλια που έχουν τα τραπέζια των εστιατορίων.

Μάλιστα, η εταιρεία από την πλευρά της επισήμανε ότι αύξησε την παραγωγή της. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ότι έχει ήδη κάνει προσαρμογές στις παραγωγικές διαδικασίες, αλλά τόνισε ότι «η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από την προσφορά».

Την ίδια ώρα οι τιμές για τα μικρά πακετάκια κέτσαπ έχουν αυξηθεί 13% από τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με την Wall Street Journal. «Πώς μπορούμε να σερβίρουμε τηγανητές πατάτες χωρίς κέτσαπ» λέει ιδιοκτήτης εστιατορίου του Ντένβερ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, παρατηρήθηκαν ελλείψεις σε χαρτί υγείας, πεπερόνι και κουτιά αλουμινίου, σύμφωνα με τις σχετικές αμερικανικές εκθέσεις.

Δείτε επίσης:
Βρέθηκε σοκολάτα -δώρο της βασίλισσας Βικτώριας- μετά από 121 χρόνια!

Ταϊβάν: «βαφτίζονται» Σολομός για να φάνε δωρεάν σούσι!

TikTok: Η viral συνταγή για λαζάνια φούρνου χωρίς… λαζάνια