Το Instagram λανσάρει μια καινούργια εφαρμογή, που βρίσκει πλέον τα καταστήματα εστίασης στον χάρτη.

H εφαρμογή έχει στόχο να διευκολύνει τη ζωή μας, αλλά και να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις. Η νέα λειτουργία «Αναζήτηση στο χάρτη» ​​επιτρέπει σε χρήστες συγκεκριμένων χωρών μέχρι σήμερα, να χρησιμοποιούν το Instagram για να βρουν εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και χώρους κοντά τους.

Λειτουργεί με δύο τρόπους
Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω της καρτέλας πλοήγησης. Πατώντας το εικονίδιο «χάρτης» που προστέθηκε πρόσφατα σε συγκεκριμένες χώρες στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας πλοήγησης, μπορείτε να βρείτε εύκολα δημοφιλή μέρη με hashtag για διάφορες κατηγορίες προορισμών, όπως εστιατόρια, καφετέριες, αλλά και τουριστικά αξιοθέατα κοντά στην εκάστοτε τοποθεσία που βρίσκεστε.

Ο δεύτερος τρόπος είναι απευθείας μέσω hashtag. Αν βάλετε hashtag #καφετέρια, όσα μαγαζιά είναι κοντά σας και έχουν κάνει δημοσιεύσεις χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο hashtag, εμφανίζονται στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η αλήθεια είναι πως όντως είναι ένας εύκολος τρόπος να βρούμε καταστήματα, που μας εξυπηρετούν. Το δοκιμάσαμε και εμείς και λειτουργεί πολύ καλά.

Δείτε φωτογραφία από τη λειτουργία:


 

Δείτε επίσης:
Ο Instagramer που βλέπει την υγιεινή διατροφή με άλλο μάτι

H συνταγή για κέικ με τα 4 υλικά που κάνει θραύση στο Instagram

Pizza Babka, η νέα viral pizza που κατακτά το Instagram