Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας της με τον chef Χρύσανθο Καραμολέγκο στο εστιατόριο Barbouni, η Costa Navarino προχωρά φέτος σε νέα συνεργασία μαζί του για τα εστιατόρια Tomata (πρώην Taverna), Kafenio & Deli και Souvlakerie! Συγκεκριμένα ο βραβευμένος chef αναλαμβάνει θέση chef patron στα παραπάνω εστιατόρια, ενώ ακολουθώντας τα πρότυπα της Costa Navarino, εστιάζει στη χρήση φρέσκων προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς και φάρμες της Μεσσηνίας.
Tο εστιατόριο Tomata με τα εμβληματικά του πιάτα, όπως οι μαρουλοντολμάδες ή το γιουβέτσι με αρνάκι, μαγειρεμένο με νερό ντομάτας και λιαστό πελτέ, έρχεται στην Costa Navarino και η έμπειρη ομάδα του δημιουργεί πιάτα μοναδικά που μοσχομυρίζουν Ελλάδα. Στο Kafenio & Deli προσφέρεται μια διαφορετική εμπειρία του παραδοσιακού ελληνικού καφέ καθώς και μοναδικές παραλλαγές του, όπως ελληνικό καφέ με άρωμα μαστίχας ή άρωμα κάρδαμου με συνοδεία παραδοσιακών γλυκών, όπως λουκουμάδες, χαλβά και γλυκά κουταλιού. Η πρόταση για το απόγευμα είναι ένα ούζο, τσίπουρο, κρασί ή ενδεχομένως μια ποικιλία από ελληνικές μπύρες, όλα συνοδευόμενα από γευστικούς ελληνικούς μεζέδες. Στο Kafenio & Deli μπορείτε, επίσης, να βρείτε όλα τα αυθεντικά προϊόντα και κρασιά της Costa Navarino εμπνευσμένα από την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.costanavarino.com